Siirry suoraan sisältöön

Riiminlohen tuotteita netistä!

  • tehnyt

Monet ovat jo pitkään kyselleet tuotteistamme ja mistä niitä saa. Olemme nyt avaamassa uutta sivustoamme ja samalla avaamme verkkokaupan sivustomme yhteyteen.

Tuotevalikoimissamme on alkuun ainakin seuraavat tuotteet: Savumuikut, savuahvenet, savusiika, savumuikut tomaattikastikkeessa, muikkua tomaattikastikkeessa, muikkua chilikastikkeessa, muikkua maustekastikkeessa ja rantakala.

Lemmikkiruokien puolelta tulee järvikalaherkku ja kuivatut jarvikalat. Meidän pitää vakavasti miettiä lemmikkiruokien tulevaisuutta, kiristyneestä talouden tilanteestakin johtuen. Vaikka lemmikki tuotteemme ovat huippuluokkaa, niille pitäisi olla isommat markkinat ja riittävä kate jotta niitä on järkeä valmistaa. Tällä hetkellä kuitenkin trendi on kuitenkin sellainen, että mielummin ostetaan sellaisia tuotteita joiden hinnat ovat niin alhaiset ettei meidän niitä kannata edes harkita valmistaa.

Kaupassa käytössämme olevat maksutavat voi olla monelle hieman vieraita (Stripe) ja osalle niitä ei ehkä ole riittävästi. Pankkikorttimaksut kuitenkin löytyy ja sehän on yksi yleisimpiä käytettyjä maksutapoja, joten toivon että nämä riittäisi alkuun mahdollisimman monelle. Tulemme jatkossa lisäämään maksutapoja lisää kunhan saamme hieman käyttökokemuksia enemmän.

Jos heräsi jotain kysymyksiä, viestiä vaan rohkeasti tulemaan.

Tule piipahtamaan kaupassamme. Kauppaan tästä!

Oikein mukavaa kevättä kaikille!

Terveisin Riiminlohen poppoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *