Siirry suoraan sisältöön

Haluatko ansaita hieman lisätuloja itsellesi

Koulut, seurat, yhdistykset tai vaikka sinä

Koululuokat, seurat ja kyläyhdistykset keräävät avullamme joka vuosi lisätuloja omaan toimintaansa ja luokkarahastoihin. He myyvät sovitut tuotteet ja me teemme ja toimitamme ne sovitusti. Hyviä myyntiaikoja on Joulun, pääsiäisen tai jonkun muun juhlapyhän alla, jolloin myyntiä syntyy lähes itsekseen.

Miten tämä kaikki toimii

Ota yhteyttä

Soita tai laita meille sähköpostilla soittopyyntöä, niin voimme sopia teille sopivaa aikaa, keskustella konseptista. Sähköpostilla info@riiminlohi.fi tai puhelimitse 045 631 8445.

Myynti ja toimitukset

Meiltä saat listat ja tiedot sovituista tuotteista. Hinnoittelemme tuotteet yhdessä ja sovimme ajan mihin päivään mennessä ilmoitette meille määrät tuotteiden valmistusta varten. Kun kaikki tämä on selvillä, voitte aloittaa myymään tuotteita ja keräätte listallenne niin paljon ostajia kuin vain suinkin saatte. Juhlapyhien alla kannattaa varata aikaa muutama viikko asiakkaiden keräämiseen parhaan tuoton varmistamiseksi. Toimitukset sovitaan tapauskohtaisesti. Juhlapyhien alla toimitus on yleensä pari kolme päivää ennen kyseistä juhlapyhää.

Lisätulot

Laskutamme tilaamanne tuotteet ja teille jää erotus alussa sovitusta hinnasta. Kysy lisää ja kerromme paljonko voitte tienata myymällä kalaa. Sähköpostilla info@riiminlohi.fi tai puhelimitse 045 631 8445.